Budgetteren: de mooiste en beste kasboekjes

Inzicht in hoeveel we uitgeven zorgt ervoor dat we automatisch de hand iets meer op de knip houden. Een kasboek is heel handig om bij te houden wat eruit gaat! Dit zijn de beste kasboekjes.

 1. Nibud kasboek
  Snel en makkelijk overzicht in de administratie met dit kasboek. Elke week staan hierin de meest voorkomende uitgaven. Simpel en overzichtelijk, zonder poespas. Te koop via de webwinkel van Nibud.nl
 2. Money Planner
  Het kasboek dat financiën leuk maakt is zelf een bestseller en vliegt de schappen uit. In dit mooi vormgegeven kasboek met niet alleen ruimte voor het bijhouden van inkomsten en uitgaven, maar ook met tips en plek voor financiële doelen, samengesteld door financieel journalist PorteRenee.
 3. Kabeko
  De Japanse manier om geld te besparen én ruimte in uw hoofd te maken voor positieve gevoelens. Het is een soort filosofie hoe om te gaan met geld en kalmte te bewaren. Een mooi kasboek volgens deze Japanse methode is Kabeko, de Japanse manier kunst van het sparen. Te koop via de boekhandel en Bol.com
 4. Online
  Gratis een kasboek bijhouden kan ook, via diverse banken maar ook bijvoorbeeld op Kasboek.nl
 5. App
  Ook zijn er divers huishoudboek-apps, zoals MijnGeldzaken Budget App en Dyme, te vinden in de App Store van uw mobiele telefoon