Winnen: 10 x Rosa’s Oorlog van Tanya Commandeur

Heeft u genoten van de eerste hoofdstukken van Rosa’s Oorlog in het WinterDoeBoek? En wilt u graag weten hoe het verdergaat. Vul dan het formulier hieronder in, dan kiezen wij 10 winnaars die het boek gratis thuis ontvangen.

Augustus 1942: een jongeman spoelt aan op het Rotterdamse Katendrecht, waar de Duitse soldaten wegens een verbod op prostitueebezoek niet mogen komen. Hij wordt opgevangen in Belvédère, het roemruchte café waar beneden verboden jazz gespeeld wordt en boven onderduikers en verzetsmensen huizen. De man is zijn geheugen kwijt: hij heeft naam noch verleden. Rosa, een Surinaamse bediende, ontfermt zich – samen met haar broertje Lucky – over de vreemdeling. Wie is hij? Wat zijn zijn afkomst en achtergrond? Een bont gezelschap zoekt en speculeert, tot de verontrustende waarheid komt bovendrijven.

Tanya Commandeur (Haarlem, 1969) studeerde Romaanse Talen en Culturen. Ze werkt als (eind-)redacteur en vertaler voor diverse tijdschriften. Ze is bekend van haar historische

romans Uit liefde, meneer Tuschinski en De man die alles achterliet. Haar nieuwe boek Rosa’s Oorlog is nu te koop. Ambo|Anthos, € 21,99.

Bedankt voor het meedoen!
Het is helaas niet gelukt. Probeer het later opnieuw.